Ετικέτες

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Αγαπημένα Χειμώνα 2015-2016

Hello Girls!! Τρίτη σήμερα και ήθελα να αναρτήσω οπωσδήποτε μια δημοσίευση. Μετά από πολύ σκέψη, σκέφτηκα να σας παρουσιάσω τα αγαπημένα του Χειμώνα 2015-2016 που χθες τα μεσάνυχτα τελείωσε κι επιτέλους ήρθε η άνοιξη. Το Χείμωνα σίγουρα χρειαζόμαστε μια ενυδάτωση παραπάνω, οπότε παρακάτω θα δείτε προιόντα που με ενθουσιάσανε για την περιποιήση που προσφέρανε. Πάμε να τα δούμε...





Αρχικά ξεκινάω με ένα gel αλόης από την εταιρεία Fruit of the Earth. Είναι ένα μίνι θαυματουργό μπουκαλάκι στην τιμή των 3,70 που εξαφανίζει κοκκινίλες, καταπραύνει καψίματα, ενυδατώνει και αφήνει πραγματικά εντελώς λείο το δέρμα. Αναφέρει ότι είναι 100% aloe vera και δεν περιέχει χρωστικές ουσίες και parabens.

Συνεχίζω με μια μάσκα με άργιλο από τον Korres, που είναι για βαθύ καθαρισμό. Αφήνει το δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο, απομακρύνει πόρους και ρίπους και είναι ικανό να ξηράνει ενεργά σπυράκια. Είναι στα 18 ml και σε ηλεκτρονικό φαρμακείο μπορείτε να το βρείτε πολύ οικονομικά.


Παραμένω σε περιποιήση προσώπου και περνάω σε ένα gel καθαρισμού από τη castalia. Είναι ένα απλό gel καθαρισμού που ενυδατώνει και καθαρίζει το πρόσωπο. Ό,τι δηλαδή χρειαζόμαστε το πρωί, μόλις ξυπνήσουμε, για την αναζογώνηση του προσώπου μας μετά τον υπνό. Είναι σε καλή τιμή και το προτείνω σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Πάμε τώρα στο extraodinary oil από την L'oreal τη σειρά Elvive. Αν και τα δικά μου μαλλιά δεν είναι βαμμένα προτίμησα αυτό επειδή δίνουν περισσότερη λάμψη και προστασία αυτά τα προιόντα. Μετά τα μαλλιά τα αφήνει απόλυτα μαλακά και λαμπερά. Επίσης τα ενυδατώνει μετά την έκθεσή τους σε θερμότητα. Πολύ καλό προιόν!

 

Συνεχίζω με περιποίηση σώματος και μου άρεσε πολύ το αφρόλουτρο με ελιά και argan oil από την εταιρεία Volea. Κάνει πολύ πλούσιο αφρό, μπορείτε να το βρείτε πολύ οικονομικά στα Hondos Center και ενυδατώνει την επιδερμίδα, καθώς μετά την αφήνει πολύ απαλή και λεία.

Επίσης λάτρεψα από προιόντα για την περιποιήση σώματος το body butter με καραμέλα, ρόδι και shea butter από την εταιρεία Valley. Χαρίζει μια πλούσια ενυδάτωση και δεν αφήνει καθόλου λιπαρό το δερμά, αφού το σώμα μου απορροφάει το προιόν σχεδόν αμέσως.

 
Πάμε σε ένα lip balm, κι είναι από τον Korres με γεύση ροδάκινο. Ενυδάτώνει πολύ καλά τα χείλη τα αφήνει απαλά και το κραγιόν στρώνει πολύ ωραία από πάνω. Επιπλέον αφήνει ένα πολύ απαλό φυσικό χρώμα ροδακινί στα χείλη. 

Τέλος έχω ένα άρωμα που αγάπησα αυτόν τον χειμώνα. Είναι απο Calontine το Gold και μυρίζει βαριά, αλλά και πολύ γυναικεία ταυτόχρονα. Το έβαζα κυρίως σε βραδυνές εξόδους και πολλοί ήταν αυτοί που σχολιάζαν, θετικά, το άρωμα μου.

 

 Αυτό ήταν το post. Περιμένω τα σχόλια σας και θα τα πούμε σε ένα επόμενο.
Με αγάπη, Μαρίνα.

4 σχόλια:

  1. Τα lip balm του korre... τα έχω σε ολαα τα χρωματα ειναι τελιαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Μαρίνα! Πολύ ωραίο ποστ
    Ομολογώ πως πιο πολύ μου κεντρισε το ενδιαφέρον το λιπ μπαλμ του κορρε!!
    φιλιά :*

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή