Ετικέτες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

A Big Beauty Haul (Essence, MAC, Golden Rose κ.α)

Γεια σαςς!! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλα. Σας ζητώ πραγματικά συγνώμη που έκανα 2 εβδομάδες να ανεβάσω post, αλλά επέστρεψα δριμύτερη με ένα HAUL, μετά από επίσκεψή μου σε πολλά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και με πολλές ιδέες για επόμενα posts. Πάμε να δούμε λοιπόν τι πήρα.



Αρχικά από τη M.A.C αγόρασα ένα κραγιόν, σε ένα υπέροχο κόκκινο βουργουνδίας.Είναι φυσικά το DIVA το οποίο το παίρνω για 2η φορά. Έχει ματ αποτέλεσμα και πολύ καλή απόδοση. Το αγόρασα 14,29€

Μετά από το Dust and Cream στην Πατησίων πήρα άλλα 4 προιόντα. Πρώτο προιόν είναι η πούδρα no43 Pressed 2Skin από την εταιρεία Bell. Έχει μέσα καθρέφτη και δικό της σφουγγαράκι. Την αγόρασα 6,50€. Δεύτερο πήρα ένα κραγιόν από τη Golden Rose, τη σειρά των Velvet Matte no 2. Είναι ένα nude ροζομωβ χρωματάκι, εντελώς ματ, με εξαιρετική απόδοση και πολύ καλή διάρκεια. Η τιμή του είναι στα 4€.

 


Πήρα επίσης 2 μανό από την εταιρεία Beauty Line, σε όμορφες ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Το πρώτο είναι το απόλυτο τριανταφυλλί χρώμα νούμερο 651 και το δεύτερο είναι ένα γαλαζογκρί νούμερο 764. Έχουν πολύ καλές αποδόσεις και τα πήρα μόλις 1,50€ το ένα. 


Από ένα μαγαζί στην Πατησίων με το όνομα Micros Cosmetics πήρα 5 πραγματάκια. Από το stand της sixteen πήρα το υγρό consealer της στην απόχρωση 323 και τιμή 2,90€. Πήρα ένα μολυβάκι χειλιών σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό κοραλλί χρώμα, το οποίο είναι πολύ μαλακό κι εύχρηστο στην απόχρωση 128 και τιμή 1,50€. Τέλος πήρα ένα κραγιονάκι στην απόχρωση 427, το οποίο είναι ένα σκούρο κοκκινομωβ χρώμα με εξαιρετική απόδοση στην τιμή των 2,50€ μόνο. 


Από το stand της Golden Rose πήρα τα άλλα 2 προιόντα. Άλλο ένα κραγιόν από τη σειρά των Velvet Matte μπήκε στην συλλογή μου κι αυτό είναι το νούμερο 12, σε μια υπέροχη ανοιχτή κεραμιδί απόχρωση και τιμή στα 4€. Τελευταίο από το μαγαζί αυτό πήρα ένα μανό από τη σειρά Rich Color της Golden Rose, το νούμερο 57, το οποίο είναι ένα κόκκινο που φουξίζει χρώμα και τιμή στα 2€.


Εννοείται δεν θα μπορούσα να μην περάσω από το Hondos Center και να μην τιμήσω για ακόμη μια φορά το stand της αγαπημένης μου Essence. Αρχικά πήρα την μάσκαρα multi action που υπόσχεται όγκο, μήκος και διαχωρισμό. Έχει πλαστικό βουρτσάκι με μικρές τριχούλες και νομίζω πως θα με καταβολέψει. Η τιμή της ήταν στα 3,19€. Πήρα επιπλέον το liquid ink waterproof eyeliner το οποίο έχει μια πολύ λεπτή και τρίχινη μυτούλα. Ήταν στα 3,19€. Άλλο ένα nude κραγιόν προστέθηκε στη συλλογή μου κι αυτο είναι το MAT 23 από τη σειρά Velvet. Είναι ένα nude καφέροζ χρώμα με μέτρια απόδοση. Το πήρα στα 2,89€


  Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φαν των σκιών, μόλις είδα την βελούδινη υφή των σκιών από τη σειρά της Essence Velvet, δεν θα μπορούσα να φύγω χωρίς να αποκτήσω μια. Πήρα λοιπόν την almost peachy 02 που βρήκα το χρώμα της τόσο βολικό, αφού πηγαίνει με οποιοδήποτε μακιγιάζ. Ήταν στα 2,49€. Επίσης ενθουσιάστηκα με την Shape your Face palette 10 ready, set, peach! η οποία περιέχει ένα ματ bronzer, ένα highlighter και ένα ιριδίζον ροδακινί χρώμα. Έχουν μέτριες αποδόσεις, αλλά την θεώρησα ιδανική για μια ολιγοήμερη εκδρομή. Η τιμή της ήταν στα 5€. Τέλος πήρα αυτό το υπέροχο γλυκούλι νεσεσέρ που χωράει ακριβώς τα απαραίτητα για μια μονοήμερη εξόρμηση. Το πήρα 2,49€ μόλις.


Αυτά ήταν τα προιόντα που αγόρασα, ελπίζω να βρήκατε το post ενδιαφέρον, γίνετε μέλη στο blog μου, γιατί τα καλύτερα έρχονται. Μέχρι τότε μην ξεχνάτε να χαμογελάτε.

Με αγάπη, Μαρίνα 

~...Ό,τι μπορείς να ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις...~ 

 
 

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία όλα τους!Με γεια σου!! Το Diva από Mac απλά υπέροχο!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απίστευτο χρώμα! Ευχαριστω πολύ!

      http://marinas-thoughts.blogspot.gr/

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία όλα τα πραγματακια σου. Έχω δοκιμάσει μόνο τα κραγιονακια από golden rose. Τα συγκεκριμένα χρώματα και!θέλω να δοκίμασω το concealer από sixteen γτ έχω ακούσει κάποια καλά σχόλια κ είναι κ πολύ οικονομικό. Θα είναι μάλλον στις επόμενες αγορές μιυ! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι έγω είχα ακούσει αρκετά, αλλά σε μένα δεν έδινε ιδιαίτερη κάλυψη. Ίσως έπρεπε να είχα πάρει πιο σκούρα απόχρωση.

      http://marinas-thoughts.blogspot.gr/

      Διαγραφή