Ετικέτες

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Movie - Day Season 1 Episode 3: Psycho

Χαίρεταιιιιι! Σήμερα θα μιλήσουμε για την ταινία σταθμό στην ιστορία των θρίλερ: Psycho. Μια ταινία που σίγουρα έχουμε δει οι περισσότεροι.




Πληροφορίες
Είδος: Τρόμου
Έτος: 1960
Ασπρόμαυρη
Διάρκεια: 109'
Αμερικάνικη
Γλώσσα: Αγγλικά
Διανομή: Paramount Pictures
Σενάριο: Joseph Stefano
Σκηνοθεσία: Alfred Hitchcock
Ηθοποιοί: Anthony Perkins, Vera Miles κ.α
Imdb: 8.5/10

Επίσημη περίληψη 
 Μια νεαρή κοπέλα, η Μάριον, έχοντας βαρεθεί τη μονότονη και μετρημένη ζωή της κλέβει 40.000 δολ. από το αφεντικό της και κατευθύνεται προς την Καλιφόρνια, όπου πρόκειται να συναντήσει τον εραστή της. Κουρασμένη από την πολύωρη οδήγηση, τη βροχή και το σκοτάδι, που έχουν αρχίσει να πέφτουν αποφασίζει, στα μισά του δρόμου, να διανυκτερεύσει σε ένα απόμερο μοτέλ. Ιδιοκτήτης αυτού και διευθυντής του είναι ένας ήσυχος νεαρός που ακούει στο όνομα Νόρμαν Μπέιτς και καταδυναστεύεται από την παρουσία της μητέρας του.

Trailer  

Η γνώμη μου 
Είναι όντως μια εξαιρετική ταινία. Σε κρατάει σε αγωνία και έτσι το ενδιαφέρον δύσκολα σου φεύγει. Η υπόθεση είναι πολύ ενδιαφέρουσα και για αυτό εμένα με κράτησε προσηλωμένη μέχρι και το τέλος. Ωστόσο για την εποχή μας είναι μια ταινία που δεν θεωρείται τρόμου ή θρίλερ, αλλά σε όσους αρέσουν τα μυστήρια αξίζει να τη δείτε.

Η πρότασή μου
Όσοι δεν την έχετε δει, προτείνω να τη δείτε οπωσδήποτε.  

Βαθμολογία: 9.5/10

Ευχαριστώ όσους διαβάσατε το post αυτό. Γίνετε μέλη στο blog μου και τα λέμε σε ένα επόμενο. Επίσης ακολουθήστε με σε snapchat και instagram για καθημερινά ''vlogάκια''.  

 Με αγάπη, Μαρίνα.

  Πρόγραμμα Blog:
Κάθε Παρασκευή και κάθε Τρίτη νέα ανάρτηση  

2 σχόλια: