Ετικέτες

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Τα 15 αγαπημένα προιόντα του 2015!

~Πέρυσι λέγατε άντε να ρθει το 2015! Τι καταλάβατε, που ρθε;~
Για να σας πω την αλήθεια ανυπομονούσα για αυτό το blog post. Ναι, ναι! Καλά καταλάβατε αυτά είναι τα 15 αγαπημένα προιόντα του 2015! Θα υπάρχει ένα πολύ μικρό rewiew κάτω από κάθε εικόνα, χωρίς το post να βγει κουραστικό. Όλα τα προιόντα σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα. 


1. BB cream garnier

 


Σχεδόν όλο το 2015 την φορούσα στο πρόσωπό μου καθημέρινα. Δίνει καλή ενυδάτωση, ωραίο ματ αποτέλεσμα και μέτρια κάλυψη.


2. Sephora 10h consealer  

Αν και δεν προτιμώ τα concealer σε στικ, αυτό μου άρεσε πραγματικά τόσοο πολύ. Δίνει πολύ καλή κάλυψη σε κοκκινίλες, σπυράκια, μαύρους κύκλους κλπ. Δεν κάθεται στις γραμμές των ματιών και σε όσες αρέσουν τα στικ σίγουρα θα το λατρέψετε.

3.Τhe are real Mascara: Benefit

Είναι πραγματικά λες κι έχετε φορέσει ψεύτικες βλεφαρίδες. Είναι αρκετά ακριβή, αλλά πιστεύω αξίζει τα χρήματά της.
4. Μολύβι sephora waterproof

Πολύ καλό μολύβι, πολύ μαλακό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Πάει με όλα τα μακιγιάζ και έχει ασκημόσκονη, η οποία δίνει μια λάμψη στα μάτια.
5. Meybelline N.Y the nudes

Πολύ καλή απόδοση χρωμάτων, εξαιρετική διάρκεια με βάση ματιών και μπορείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς. 


6. Η&Μ palette 


Πολύ καλή απόδοση χρωμάτων, μέτρια διάρκεια και μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλα τα μακιγιάζ. Πολύ οικονομική, δυστυχώς δεν υπάρχει πια.

7&8. Mac lipstick και Golden rose velvet matte



Και τα δύο πάρα πολύ καλά, εντελώς ματ, χωρίς όμως να νιώθετε τα χείλια σας ξηρά, εξαιρετική διάρκεια. Το velvet matte είναι ένα nude που ροζίζει και το MAC είναι ένα κεραμιδί που καφετίζει. Είναι 2 ισάξια κραγίον. Το velvet matte (no 27) στα 4€ και το MAC (reventing rose) στα 20€ με 30€, δεν θυμάμαι ακριβώς.

9. Πινέλο φρυδιών foxy 

Με βόλεψε πάρα πολύ το πινέλο αυτό, έχει ένα πολύ ωραίο βουρτσάκι που κάνει εξαιρετικό σχηματισμό στα φρύδια. Πολύ οικονομικό.
10&11&12 Beauty line + Dust and Cream μανό και Erre due top coat
Πολύ ωραία μανό και τα 3 έχουν πολύ καλή διάρκεια. Το dust & cream (velvet soft fruit) αφήνει ζαχαρί τελείωμα και ματ αποτέλεσμα. Το top coat αυξάνει τη διάρκεια ενός μανό και το Beauty Line (no 277) είναι ένα πολύ αξιοπρεπές μανό για την την τιμή του (1,50 €).  

13. Fresh Line Body Μilk

Αρχικά: Απίστευτη μυρωδιά. Πολύ ωραία ενυδάτωση και αρκετά ρευστή μορφή.
14. Micellaire Garnier 
Το καλύτερο ξεβαφτικό και με διαφορά. Απομακρύνει οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ.
15. Frezyderm foam 

 Πολύ καλός αφρός, απομακρύνει υπολείμματα μακιγιάζ και με βοήθησε πάρα πολύ με τα σπυράκια μου. 
Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προιόντα για το 2015, γράψτε μου στα σχολία το δικό σας αγαπημένο προιόν για το 2015 ή αν έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω. 
Φιλιά πολλά, πολλά!
Με αγάπη, Μαρίνα.







2 σχόλια:

  1. Γεια σου κοριτσι μου!!!! χρονια πολλα και ευτυχισμενος και γεματος υγεια να ειναι ο καινουργιος χρονος!!!! ειμαι η Ελένη απο το once upon a cake στο youtube!!! ξεκινησα να σε ακολουθω στο blog σου !!!! φιλακια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά! Με υγεία, ευτυχία, λίγη τύχη και πολλή, πολλή αγάπη! <3

      Διαγραφή